ÉLTEX Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

ÉLTEX Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2017-09-13
Nagyon keves a love es allandoan basztat a fonok
2017-06-21
Nem rossz munkahely szeretek itt lenni viszont a fizetessel nem igazan vagyok megelgedve ugy erzem igy hogy a munkam nincs megbecsulve
2017-04-11
Nem ajanlott alulfizetett, nem jo hely a fonokot se szeretem. Soken ellenszenvesek nem segitenek a masikon, csak a sajat dolgaval foglalkozik.
2017-02-06
A melo is eleg mocskos es meg a fizetes is keves nagyon! Ki szeret egy ilyen helyen dolgozni? Szerintem senki csak a muszalysag.
2017-01-25
Itt is kemény meló megy és még ráadásul szeméttel kell foglalkozni szóval mindenki gondolhatja mennyire kellemes. Elég sokat kell dolgozni hosszúak a munkanapok nagyon kevesen vagyunk 2 ember munkáját is egynek kell megcsinálnia. A fizetés nem arányos a munka mennyiségével, a munkatársaim 90%-a egyetért azzal hogy kevés a pénz nagyon.
2017-01-03
Az Éltexnél elismerik a munkámat és számítanak rám. Mindenki nagyon rendes és normális, a munkatársaimmal is nagyon szeretek együtt dolgozni. Úgy gondolom hogy a piachoz képest elég jó a fizetés és emellé természetesen még juttatások is vannak. A céghez nagyon könnyű eljutni étkezője is van illetve a közelben több étterem is található, a cégen belüli étkezés támogatott. Kitűnő munkahely mindenkinek ajánlom!
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Hajdú-Bihar Debrecen, Péchy M utca 46.

Az alig 20 éves múltra vissztekintő vállalat ma Magyarország egyik legnagyobb hullafékgazdálkodással foglalkozó cége.

Vélemények más cégekről