Benteler Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

Benteler Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 3/5

Kapcsolódó állások

Hozzászólások

2016-08-05
Mocsok melo mocsok helyen
2014-10-21
Nem egy rossz hely a gyár csak a normális fizetésért sokat kell dolgozni, menni, túlórázni és nyelni az ideget meg más hülyeségeit. Egy ideig bírható de aztán úgyis itthagyja mindenki, csak a legkitartóbbak vannak itt évek óta. Egyetlen jó dolog talán az hogy kevés a szemét másnak csak keresztbetevő kolléga.
2014-06-08
Az csak egy dolog hogy szépen lehet keresni, de azért embertelen tempót kell diktálni. Állandó túlórák, össze-vissza beráncigálások borzasztó körülmények. Nem ajánlom senkinek se.
2013-05-11
Rabszolgatartok akiket nem erdekelnek a dolgozok mig azok halalra nem dolgozzak magukat. borzasztoak a korulmenyek mindenki nagyon hamar itt is hagyja szinte mindenki. csabitjak a munkaerot az orszag minden teruleterol.
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Fejér Mór, Akai utca

A cég a német Benteler cégcsoport magyarországi leányvállalata. Az anyacég a mai napig jelentős szereplő a csőgyártásban, az értékesítésben, és az autóiparban. Móri gyára 572 főt foglalkoztat, és motortéri csöveket, kipufogó-alkatrészeket gyártanak. Ebbe beletartozik az összes cső, azoknak a hajlítása, darabolása, megmunkálása, forrasztása és az elkészült munka ellenőrzése. A világ szinte valamennyi autógyárának szállítanak be, az Auditól kezdve a Suzukin a BMW-n keresztül még a Porsche-be is.

Vélemények más cégekről