ExxonMobil Üzletsegítő Központ Magyarország Kft. - állás, fizetés, munka vélemény

ExxonMobil Üzletsegítő Központ Magyarország Kft.

Értékelések

Fizetés

Környezet

Fejlődés

Munkatársak

Érdekesség

Munkabiztonság

Főnökök

Összesítés: 4/5

Kapcsolódó állások Albérletek Budapesten

Hozzászólások

2016-11-22
Nagyon szeretem igazán jó multi. Sajnos mostanság fel van hígulva a társaság és a fizetés is alacsonyabb mint a töbib SSC-nél.
2016-10-20
Meg kell szokni a környezetet és az amerikai hozzáállást. Nyitott iroda van, így olyan mintha egy kirakatban ülnél. FOlyamatosan megmondják mit és hogy csinálj. Az irodai ergonómiára is figyelnek, de persze ott is légy vidám, aktív. Erősen érződik rajta az amerikai beütés. Akinek ez bejön annak mindenképpen ajánlom, fiataloknak pedig kimondottan.
2014-09-26
Jó első munkahely volt, megtanultam, milyen egy ilyen nagy cégnél dolgozni. A fizetés abszolút reális volt. A munka változatos és nem túl nehéz.
2014-04-19
Jó munkahely
2013-11-19
Nagyon korrekt precíz cég ahol minden meg van szervezve. Nehéz bekerülni de egy biztos munkahely ahol cserébe megbecsülik a munkavállalót. A feladatok nagyon jól le vannak osztva. Általában jó a hangulat de persze az ember nem tudja megválogatni a munkatársait.
2013-03-16
Kezdőknek ideális munkahely, barátságos, szinte nulla leterheléssel
 

Hozzászólás, értékelés elküldése

Leírás

nagyvállalkozás (>250fő)

Budapest XIII. kerület, Váci út 81-85.

Az Exxon Mobil Corporation vagy ExxonMobil amerikai olaj- és gázcég, John D. Rockefeller híres olajcégének a Standard Oil-nek a leszármazottja, egyike a világ hat energiaóriásának, azok közül is a legnagyobb. Üzletsegítő iroda az Exxon csoport részére, IT, ügyfélszolgálati, logisztikai, gazdasági pozíciókkal.

Vélemények más cégekről