Monday, June 17, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Babacipők és kocsicipők a legkisebb lábakra

Amikor beköszönt a hűvös idő, a kisbabákra bizony egyre több réteg kerül, hiszen ők még nagyon könnyen megfázhatnak. Remek szolgálatot…

Szerző:Sebes Antónia , in Webáruház , at 2021.11.22.

Amikor beköszönt a hűvös idő, a kisbabákra bizony egyre több réteg kerül, hiszen ők még nagyon könnyen megfázhatnak. Remek szolgálatot tesznek e téren a különböző színes babacipők és kocsicipők, amelyek puhasága növeli a legkisebbek komfortérzetét. Az észi és tavaszi átmeneti időszakokban elengedhetetlen részei a ruházatban kültéren és beltéren egyaránt.

Puha babacipők

Ezek a puha cipőcskék remekül funkcionálnak beltérre is, de remek választás akár a babakocsiba is. Hatalmas előnyük, hogy nagyon könnyű ráadni a kicsik lábára, cserébe viszont nem tudja egy mozdulattal lekapni azokat ha úgy tartja kedve. Ha már totyog a picur vagy próbál felállni, akkor sem kell aggódni, ugyanis mivel a talpuk csúszásgátlós, biztonsággal használhatók laminált padlón, parkettán vagy járólapon is. A babakocsiban pihenve pedig kellemesen körbeöleli a lábakat.

Praktikus kocsicipők

A kocsicipők viselése főként babakocsiba ajánlottak, az átmeneti időszakokban például aranyat érnek. A kocsiban fekvő, ülő, nézelődő vagy szendergő gyermek lába általa mindig melegen tartható. Egyébként a lakásban való közlekedésre is tökéletesek ezek a cipőcskék a totyogó gyermekek számára, akik még csak egy-egy lépést tesznek vagy bizonytalanul közlekednek. A lábak védelme kint és bent is különösen fontos, hiszen a láb és a fej kritikus területek a kicsiknél, ha meghűlésről van szó. Az átmeneti időszakokban pedig sokszor csalóka lehet a napsütés, hiszen a szép idő ellenére lehet kifejezetten hűvös is.

Számos minta és szín

Mindkét termék esetében igaz az, hogy számos különböző mintázatban és színkombinációban elérhetők. Így kisfiúk és kislányok számára is találtok ideális viseletet, amely pontosan passzol a személyiségéhez és amit előszeretettel visel a hétköznapok során.

Mindezek által pedig ősszel és tavasszal tökéletes védelmet nyújtana az apró tappancsok számára függetlenül attól, hogy a babakocsiban szendereg vagy éppen a lakásban cirkálva fedezi fel a körülötte levő világot.