Monday, June 17, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Az Unicum igazi magyar siker!

A különleges alkalmak különleges italokat igényelnek. Nincs is annál jobb, mint amikor kiváló minőségű magyar terméket fogyaszt, amelyek közé sorolható…

Szerző:Szerkeszto , in Webáruház , at 2021.07.14. Címkék:

A különleges alkalmak különleges italokat igényelnek. Nincs is annál jobb, mint amikor kiváló minőségű magyar terméket fogyaszt, amelyek közé sorolható az Unicum is. Már a nevében is az egyediséget jelképezi, amit II. József császár uralkodó mondott az italról. Ezáltal nemcsak népszerűvé tette a gyógynövényekből készült italt, hanem még a neve is megszületett. Szerencsére a mai napig a Zwack család kezében van a termék gyártása és titok övezi, hogy pontosan mi is a receptje az Unicumnak.

Lehet lehűtve és szobahőmérsékleten is fogyasztani, valamint kellemes utóíze van. Az első kortyot mindenképpen érdemes sokáig élvezni, ráadásul a gyomornak is jót tesz. Sokan akkor fogyasztják, miután kiadósan megvacsoráztak és szeretnék megkönnyíteni az emésztést. Akár koktélokat is készíthet belőle, netán forró italokat. Nem számít, hogy tisztán vagy keverve szereti-e az Unicumot, mivel több fajtát is találhat belőle. Kiválaszthatja, hogy melyik az a típus, amelyik az ízlésének megfelel. Már csak be kell szereznie, hogy bármikor élvezze azt.