Wednesday, May 22, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Az automata csepegtető precíz és és takarékos

Sokaknak nagyon fontos, hogy kiváló minőségű és tápláló gyümölcsök, valamint zöldségek kerüljenek az asztalra. A veteményesben az automata csepegtető kiválóan…

Szerző:Szerkeszto , in Webáruház , at 2021.08.25.

Sokaknak nagyon fontos, hogy kiváló minőségű és tápláló gyümölcsök, valamint zöldségek kerüljenek az asztalra. A veteményesben az automata csepegtető kiválóan látja el a növényeket vízzel. Azért is szeretik sokan ezt a megoldást használni, mert a szórófejes öntözéssel ellentétben, a csepegtető pont a zöldségek gyökeréhez viszi a vizet, valamint csepegtetve. A szórófej pedig a levegőbe lövi a magas nyomás segítségével, ezáltal a víz egy része elpárolog.

Az automata csepegtető takarékos és precíz, pontosan a megfelelő mennyiségű vizet engedi a növényekhez. Rengeteg hasznos tulajdonsága van, mint mondjuk a víztakarékosság, a tápanyagszállítás, a minimális energiabefektetés, illetve a célzott vízkibocsájtás. Szerencsére olyan területeken is lehet alkalmazni, ahol hátrányos a vízgazdálkodás. Az automata csepegtető kiválóan megállja a helyét a mezőgazdálkodásban, a dísz-, valamint a haszonkertekben is. Csupán arra vigyázzon, hogy tiszta víz kerüljön az említett rendszerbe!

A hidrociklon megelőzi az öntözőrendszer meghibásodását

Sokan ugyanis a kertből nyerik ki a vizet, amivel mindössze annyi a gond, hogy tartalmazhat homokot. A hidrociklon alkalmazásával sikeresen megszűrhető a víz, illetve eltávolítható a homok. Ezáltal az nem kerül be az öntözőrendszerbe, legyen az szórófejes vagy csepegtető. A homok kiszűrésével a szemcsék nem kerülnek be a vékony csövekbe, illetve a szórófejekbe sem. Ezáltal nem okoznak dugulást vagy eltömődést. Szerencsére a hidrociklon akár utólag is telepíthető a rendszerbe.

Eltérő méretű és teljesítményű produktumok állnak az érdeklődők rendelkezésére, ezért mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő példányt. Továbbá, még csak nem is nevezhető drágának, mert nem kerül egy kisebb vagyonba. A hidrociklon megtekinthető az interneten, elolvashatja a leírást, valamint meg is rendelheti azt. Persze javasolt inkább a szakemberre bízni a telepítését, amennyiben nincs tapasztalata ezen a területen. Ezáltal elkerülheti, hogy nagyobb kárt tegyen a műszerben, mint hasznot.