Monday, June 17, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

Angelit valódi ásvány nyaklánc

Az angelit ásvány, vagy más néven angyalkő a tudat egyik legfőbb ásványa, egy különösen spirituális kő, rezgése finom. Neve is…

Szerző:Sebes Antónia , in Webáruház , at 2020.04.16.

Az angelit ásvány, vagy más néven angyalkő a tudat egyik legfőbb ásványa, egy különösen spirituális kő, rezgése finom. Neve is angyali erejére és védelmére utal, egyes spirituális tanok szerint igazi angyalkő, mely segíti a kapcsolódást az angyalok és tündérek világával, és megkönnyíti a kommunikációt velük. Mivel a torokcsakrára van a legnagyobb hatással ezért nagyon sokan valódi ásvány nyaklánc formájában viselik. Az angelit valódi ásvány nyaklánc viselőjének nagy segítség lehet a mindennapok leküzdésében. Nagy segítség lehet a belső harmónia elérésében, nyugtatja a lelket.

Legkiemelkedőbb tulajdonsága miatt vált olyan népszerűvé a használata, mégpedig azért, mert segít újra megtalálni önmagunkat azáltal, hogy szembesít önmagunk helytelen megítélésével és önmagunk gondolataink rabságban tartásával. Továbbá csökkenti a depressziót, nagyon jó boldogságfokozó, segít az elfogadásban, hogy ne rágódjunk olyan dolgokon, amiken nem tudunk változtatni. Az angelit ásvány fizikai hatását illetően gyógyítja a torok betegségeit, csökkenti a gyulladást, és egyensúlyba hozza a mellék és pajzsmirigyeket. Az angelit ásvány tulajdonképpen egyensúlyba hozza a fizikai testet az égi világokkal, lehetővé teszi az angyalokkal való kapcsolatba lépést, erősíti médiumi képességeket, segíti a kommunikációt, megkönnyíti a kapcsolatépítést más személyekkel is. Mindezen jó tulajdonságok mellett az angelit valódi ásvány nyaklánc, mint egy finom angyali érintés, nyugalmat hoz életünkbe, hiszen a kő maga tele van békével, kedvességgel és szeretettel.