Wednesday, July 24, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

American Tourister bőrönd minden igényre

Egy repülőút megtervezésekor számos részletre oda kell figyeljünk, de az egyik legfontosabb kérdés vitathatatlanul az, hogy mibe csomagolunk. Az American…

Szerző:Szerkeszto , in Szolgáltatás , at 2022.07.13.

Egy repülőút megtervezésekor számos részletre oda kell figyeljünk, de az egyik legfontosabb kérdés vitathatatlanul az, hogy mibe csomagolunk. Az American Tourister bőrönd több szempontból is remek választás. Ez a négykerekű, állítható kézi fogantyúval ellátott poggyász rendkívül könnyen mozgatható, így nem okoz majd gondot, ha landolás után az autóbuszra vagy villamosra kell felszálljunk. Az American Tourister bőrönd kis, közepes, nagy és extra nagy méretben is megtalálható. Függetlenül attól, hogy kemény vagy puha modellre esik-e a választásunk, a koffer tágas belső tere jelentősen megkönnyíti a csomagolást. Ehhez járulnak hozzá a kemény modellek gumival rögzíthető részei, amelyekben sok mindent tárolhatunk, a kisebb tárgyaknak elkülönített tartók és zsebek, valamint a puha bőröndök külső cipzáras rekeszei.

Az American Tourister bőröndöt forgalmazó vállalat fontos törekvése, hogy kínálatával minden társadalmi kategóriát megcélozzon, így alsó-, közép- és felsőkategóriás termékeket is találunk. A cég ugyanúgy figyelmet fordít azokra, akik ritkán szállnak repülőre, mint a légitársaságok rendszeres utazóközönségére. Előbbieknek az egészen egyszerű bőröndökből érdemes választani, utóbbiaknak a megszokottnál is strapabíróbb, extra funkciókkal ellátott luxus árucikkeket ajánlják. Az American Tourister bőrönd gazdag színskálájával és igényes formavilágával, mind az ifjabb, mind az idősebb korosztály tetszését elnyerte.

A gurulós utazótáska a kényelmünket szolgálja

Bőrönd helyett, gurulós utazótáska is jöhet velünk a repülő fedélzetére. Az ilyen típusú poggyász előnye, hogy sportos és könnyen használható. Pár napos utazás esetén a közepesen nagy, Week fantázianevű Gabol modell az egyik kitűnő választás. Ez a gurulós utazótáska két félig süllyesztett kerékkel van ellátva, így könnyedén húzható vagy bárhová betolható, két fogójának köszönhetően pedig gond nélkül emelhető, illetve kézben is szállítható. Tárhelye könnyen átlátható, nagy előzsebe pedig a fontosabb személyes tárgyak elkülönítését is lehetővé teszi.

Ennek a gurulós utazótáskának a fedelén zippes rekesz van, amiben fontos okmányokat, például a más országba való belépésnél nélkülözhetetlen személyazonossági igazolványunkat, útlevelünket tarthatjuk. Amennyiben a taskaweb.hu internetes boltban rendeljük meg gurulós utazótáskát, a választott termék már másnap megérkezhet. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy ez a virtuális áruház garantálja, miszerint a készletében megtalálható árucikk nem másolat. Ráadásul belföldi rendelés esetén, amennyiben legkevesebb 19.900 Forintért vásárolunk, a szállításért nem kell fizetnünk.