Wednesday, May 22, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

A legtöbb helyzetben hasznos az utas és poggyászbiztosítás

A kirándulások alkalmával minden esetben érdemes külön odafigyelni a részletekre. Sajnos sosem tudhatjuk előre, mikor történik valami igazán kellemetlen dolog,…

Szerző:Sebes Antónia , in Biztosítás , at 2020.05.16.

A kirándulások alkalmával minden esetben érdemes külön odafigyelni a részletekre. Sajnos sosem tudhatjuk előre, mikor történik valami igazán kellemetlen dolog, így amennyiben módunk van rá az utas és poggyászbiztosítás keretében gondoskodjunk a javaink és a saját testi épségünk védelméről. Természetesen ez a szolgáltatás nem óv meg bennünket a sérülésektől és a tárgyainkat is ugyanúgy eltulajdoníthatják, de legalább anyagi kompenzációra számíthatunk. Gondoljunk csak bele, milyen szájízzel mennénk el ismét valahová, ha az előző alkalommal a méregdrága fényképezőnk és laptopunk bánta az utazást? Az utas és poggyászbiztosítás révén gondoskodhatunk róla, hogy bár az adatok lehet elvesznek, de a műszaki cikkek könnyedén pótolhatókká válnak. Ugyanez igaz az esetleges sérülésekre. Bármikor beüthet valamilyen baleset, betegség vagy egyszerűen csak szükség van diagnózis felállítására, netán súlyosabb esetekben hazaszállításra.

Az utas és poggyászbiztosítás ezeket a feltételeket egyszerűen fedezi. Mindehhez csak arra van szükségünk, hogy ne hanyagoljuk el az utas és poggyászbiztosítás megkötését. Érdemes azt is megválasztani körültekintően, merre történik meg a kifizetés. Az axa-assistance.hu weboldalon erre lehetőség nyílik. Ismerjük meg a cég által kínált feltételeket, mérjük fel a költségeket, majd pedig döntsünk. A megfelelő utas és poggyászbiztosítás kötvénnyel a hátunk mögött pedig már nem marad más dolgunk, csak élvezni a kirándulás összes pillanatát, hiszen minden tőlünk telhetőt megtettünk a problémák elkerülése érdekében.