Monday, June 17, 2024
Miből áll a hét? munkából ?

A bontókalapács, ami jó eredményeket nyújt

A vésőgép egyetlen építkezésről sem hiányozhat, illetve ez a felújítások elengedhetetlen szerszáma is. A bontókalapács alkalmazásával egyszerűen végezhetők el a…

Szerző:Szerkeszto , in Webáruház , at 2021.10.31.

A vésőgép egyetlen építkezésről sem hiányozhat, illetve ez a felújítások elengedhetetlen szerszáma is. A bontókalapács alkalmazásával egyszerűen végezhetők el a vésési, bontási feladatok. Legyen szó tégláról, betonról vagy egyéb lágyabb, keményebb anyagokról, egy jó masina aranyat ér. Megéri a Bosch terméke mellett dönteni, amelyik a saját kategóriáján belül az egyik legkiválóbb teljesítményt és eredményeket nyújtja. Az ipari bontókalapács például az egyik legmagasabb ütőerővel rendelkezik, aminek hála a lemunkálás gyorsan megy. Előny még a robusztus kialakítás, ami a kiváló minőségű, igen tartós alapanyagoknak köszönhető. A hosszú élettartamú szerszámra sokáig számítani lehet.

Biztos választást jelent az SDS Max bontókalapács, aminek az ütőereje 7,5 a kisebb gépek esetében. Ha valaki ennél nagyobbra vágyik, nyugodtan dönthet a bivalyerős, 16,8 J erejű masina mellett. A nagyobb gépek már komolyabb bontási munkákhoz is megfelelnek és kiválóan ellenállnak a megterhelőbb feladatoknak is. A könnyű kezelhetőség szintén adott, hála a rezgéscsillapítást biztosító markolatnak, ami a hosszabb munkák esetén remekül jön. A GSH 27 vésőgép 12,2 J ütési energia már megfelel útburkolat feltörésekhez is.

Körfűrészlap műanyaghoz? Melyik modell az igazi?

Szerencsére mára már a különféle PVC-khez is megtalálható a profi vágótárcsa. A Bosch Best for MultiMaterial körfűrészlap műanyaghoz tökéletesen beválik, hiszen egy sokoldalú, rengeteg helyen alkalmazható megoldásról van szó. A tulajdonos egyetlen lappal kitűnő eredményeket érhet el az olyan nemvasfémek esetén is, akárcsak a sárgaréz, az alumínium vagy épp a vörösréz.

A körfűrészlap műanyaghoz is kiválóan használható, illetve alkalmazható akkor is, ha fáról, többnemű matériákról vagy épp epoxiról van szó. A különösen keskeny vágási szélességnek köszönhetően könnyebb a vágás és kevesebb a hulladék. A körfűrészlap műanyaghoz már csak azért is kiváló választás, mert adott a negatív homlokszögű HLTCG foggeometria, ami gondoskodik a tökéletes vágásokról.